## **RELEASE IN FULL**

From:

Huma Abedin < Huma@clintonemail.com>

Sent:

Monday, May 30, 2011 7:22 AM

To:

Н

Subject:

Africa

Notional Schedule for Visit to UAE, Zambia, Tanzania, and Ethiopia

Tuesday, June 7, 2011

**EDTLocal** 

11:30pm11:30pmDepart AAFB ert Shannon, Ireland Flight time: 6 hours, 45 min, time change+5

Wednesday, June 8, 2011

6:15 am11:15 amArrive Shannon, Ireland (refuel)

7:45 am12:45 pmDepart Shannon ert Abu Dhabi, UAE Flight time: 7 hours, 45 min, Time change:+3

3:30 pm11:30 pmArrive Abu Dhabi, UAE

**RON Abu Dhabi** 

Thursday, June 9, 2011

AM-PMLibya Contact Group; bilateral meetings (mbz mtg, working lunch, contact group mtg)

RON Abu Dhabi

Friday, June 10, 2011

1:00 am9:00 amDepart Abu Dhabi, UAE ert Lusaka, Zambia Flight Time: 6 hours, 45 min Time Change: -2

7:45 am1:45 pmArrive Lusaka, Zambia

11:00 am5:00 pmAGOA Conference Closing Remarks

Meeting with President Banda

Hold for PA (45 min)

**RON Lusaka** 

Saturday, June 11, 2011

**Embassy Meet and Greet** 

4:00 am10:00 amHealth Event

UNCLASSIFIED U.S. Department of State Case No. F-2014-20439 Doc No. C05788039 Date: 10/30/2015

5:30 am11:30 amMeetings with Leading Opposition Candidates

8:00 am2:00 pm(T) Democracy and youth event (townterview)

(T) Launching U.S.-Zambia Chamber of Commerce (unlikely)

10:00am4:00pmDepart Lusaka, Zambia ert Dar es Salaam, Tanzania Flight Time: 2 hours, 15 min Time change: +1

12:15 pm7:15 pmArrive Dar es Salaam, Tanzania

RONDar es Salaam

Sunday, June 12, 2011

Energy Event/Partnership for Growth/MCC

Feed the Future/Launch and Nutrition Roundtable with DPM of Ireland

(T) Mabinti Center – Nurturing and Empowering Tanzanian Women/Strong Voices for Tanzanian Women

Meeting with President Jakaya Kikwete

**Embassy Meet and Greet** 

Hold for PA (45 min)

10:00am5:00pmDepart Dar es Salaam ert Addis Ababa, Ethiopia Flight Time: 2 hour, 30 min, Time Change: 0

12:30pm7:30pmArrive Addis Ababa

RONAddis Ababa

Monday, June 13, 2011

Meeting with PM Meles Zenawi

Meeting with AU Chair Jean Ping

Speech at the African Union

Cookstoves Event

Fistula Hospital Visit

Hold for PA (45 min)

**RONAddis Ababa** 

Tuesday, June 14, 2011

UNCLASSIFIED U.S. Department of State Case No. F-2014-20439 Doc No. C05788039 Date: 10/30/2015

(T) Townterview with Women Leaders (unlikely)

Mission Meet and Greet

(T) Visit to Lalibela

10:00am5:00pmDepart Addis Ababa (or Lalibela) ert Lajes AB, Azores Flight Time: 10 hours Time Change: -3

8:00 pm12:00 amArrive Lajes AB

Wednesday, June 15, 2011

9:30 pm1:30 amDepart Lajes AB ert Andrews AFB Flight time: 6 hours Time Change: -4

3:30 am3:30 am Arrive Andrews AFB